A face a day

Ik teken graag. Maar in de drukte van alle dag schiet het er vaak bij in. Daarom zocht ik naar een eenvoudige manier om toch elke dag even bezig te zijn. Op Instagram stuitte ik op de hashtag #afaceaday. En toen werd mijn dagelijkse ritueel geboren.

Voor mij ligt het geheim van het volhouden in mijn eigen strengheid. Of beter gezegd, ik moet mijn eigen strengheid loslaten en accepteren dat er de ene dag ruimte is voor een dik uur tekenplezier en de andere dag maar 5 minuten. Zo zijn ik-ben-te-moe of ik-heb-geen-tijd geen excuses meer.

Het streven is 30 dagen een gezicht. Ik zit nu op dag #9.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s