Leuke post! Instaswap

on

Afgelopen week deed ik voor het eerst mee met een Instaswap. Een uitwisseling van leuke post vol kleine cadeautjes tussen onbekenden, dat vervolgens leuke foto’s oplevert die gedeeld worden op Instagram. Een erg leuk initiatief vind ik zelf. Houd je van cadeautjes weggeven en krijgen en ken je Instaswap nog niet? Lees dan vooral even door… 🙂

Dat we tegenwoordig steeds minder post krijgen, dat is een feit. Maar een groot deel van de post dat we dan nog in de bus krijgen, bestaat meestal uit saaie zakelijke post, zoals rekeningen, of uit reclame. Kaartjes en lange brieven, daar doen we niet meer aan. Zeg nou eerlijk, hoe vaak stuur jij nog een verjaardagskaart? Heel eerlijk durf ik te zeggen dat ik het door de drukte vaak vergeet en dan toch maar even via de Whatsapp of Facebook een berichtje stuur. Toch zonde… want het is zo leuk om vrolijke post op je deurmat te vinden!

IMG_6677Maar goed, ik dwaal af. Waar Instaswap op neerkomt is dat je het leuk vind om een onbekende te verwennen met een of meer cadeautjes. Dat je aandacht besteedt aan het pakketje. Zowel aan de goodies als aan het verpakken. Het budget is vrij. De een kan of heeft er nu eenmaal meer voor over dan de ander. Maar dat maakt niet uit, want daar gaat het niet om. Alles draait om de intentie ‘share some kindness’ IMG_6661

De spring-edtion 2016 vond dus deze week plaats. Toen ik een paar weken geleden mijn
swapmaatje toegewezen kreeg ben ik haar op Instagram gaan volgen. Ze had net als ik een kindje en deelde daar vrolijke foto’s van. Daarom kocht ik cadeautjes waar ze ook samen met haar kindje van kan genieten. De pakjes kregen verschillende pakpapiertjes en hier een daar een extra versiering. Ik vond het er erg vrolijk uit zien.

Op maandag 18 april was de swap dag. Alle pakketjes en enveloppen gingen op de bus. De volgende dag kreeg in een berichtje via Instagram van mijn swapmaatje dat ze het pakketje ontvangen had.

IMG_6681Mijn eigen pakket kreeg ik op woensdag. Met daarin allemaal gezellige dingetjes, zoals thee, kaarsjes, een rond canvasdoekje en een bereleuke kaart. Leuke post dus en vooral erg leuk om mee bezig te zijn.

In de herfst is de volgende swap. Als het je ook leuk lijkt, meld je dan aan via de website van Instaswap. En op instagram vind je onder #instaswap of #instaswapspringedion2016 vrolijke foto’s van vrolijke post.

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. acrealife schreef:

  Super leuk, ben groot fan van de instaswap. Zo leuk, heb er zelf ook al enkele artikelen over geschreven!!

  Like

 2. Linda schreef:

  Het is een super initiatie, acrealife! Ik ga je artikelen ook even lezen! Groetjes Linda

  Like

 3. appelig schreef:

  Uhm, ik stuur nog wel veel verjaardagskaarten eigenlijk, maar ik heb nog niet eerder meegedaan met de Instaswap.

  Like

 4. xmodeorakelsx schreef:

  Instaswap🖖🖖🤔🤔wat leuk🤗🤗dit kennen wij nog niet, leuke blogpost en weer iets geleerd. Thanks💋💋trouwens we volgen je nu ook👍🏻👍🏻

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s