Dwars door Zweden

Dan kun je nog zo de moed er in houden, maar na een paar dagen met zn allen in een kleine vouwwagen (even voor de beeldvorming: zónder voortent, want we zijn op doorreis) waren we er toch een beetje klaar mee. En de vakantie was pas net begonnen. Dus plan de campagne; we sloegen het binnenland over en wilden gelijk naar de andere kant van het land. De oostkust onder Stockholm. 

©Linda L. Koopmans
Uitgestrekt en groen, een reis door Zweden
De voorspellingen waren nog steeds wat wisselvallig, maar al een stuk beter dan daar waar we vandaan kwamen.

©Linda L.Koopmans
Heel veel bos onderweg
De tocht door Zweden was prima te doen. Binnen 5,5 uur waren we van west in oost belandt. Onderweg waren de uitzichten kort samengevat: groen. Van prachtige glooiende heuvels met daarop rode en gele huizen, tot dennenbossen gestrekt over heel veel kilometers. Dat laatste werd af en toe wel een beetje eentonig. Maar steeds als we het echt zat waren, passeerden we weer een plaatsje of een van de vele gigantische meren. 

©Linda L. Koopmans
De baai van Gamleby
We kwamen aan in Gamleby tegen het einde van de middag. Zetten de vouwwagen neer op onze nieuwe stek, ritsten de voortent aan, trokken een biertje open en namen plaats in de zon. Zo… de vakantie was dan echt eindelijk begonnen. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s