Fijne feestdagen

2017 nadert al weer zijn einde. De laatste dagen van het jaar zijn voor mij een tijd van reflexie, maar zitten ook altijd vol plannen en goede moed voor het nieuwe jaar.

De laatste maanden ben ik in een mooie flow gekomen betreft ontwerpen. Geboortekaartjes, een patroon met het thema kerst en een aantal kerstkaarten. Omdat beeld maken echt datgene is waar ik blij van word wil ik hier absoluut mee verder. Maar daar hoort ook bij dat ik de buitenwereld meeneem in de ‘mooi en zooi’ dat ik maak. En dat is best spannend mensen! Maar ik ga er voor. Laat 2018 maar beginnen!

Fijne dagen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s