Boeken

Kleur in je huis! – Bright Bazaar

**Repost! Twee jaar geleden schreef ik een review over het boek Bright Bazaar. Omdat ik meer dan ooit zin heb in de lente en kleur in huis, deel ik de blogpost nogmaals. **

Jaaa! De tijd is verzet, de dagen zijn weer lichter, de zon herwint zijn kracht en hier en daar duikt het eerste groen aan de bomen al weer op. Het is weer lente! Heerlijk. En bij mij gaat dat ook gepaard met de nodige lentekriebels. Ik krijg meer energie en wil honderd dingen tegelijkertijd doen. Opruimen, schoonmaken, de tuin in en het huis helemaal opnieuw inrichten.

bright bazaarGisteren kreeg ik een mooi boek in handen, dat vooral de zin in het restylen van mijn huis in me aanwakkerde. Bright Bazaar van Will Taylor met foto’s van Andrew Boyd. Voor wie ook zo van mooie en kleurige plaatjes houdt, dan is dit een boek om van te smullen. Wauw!

Bright Bazaar is een inspiratiebron voor diegene die meer kleur in zijn/haar huis wil, maar niet helemaal weet waar te beginnen. Vol tips waar iedereen wat mee kan.  Over hIMG_6471et verven van meubels en het combineren van patronen, structuren en stof. Daarnaast bevat het boek een flink aantal kleurencocktails, met spannende namen zoals The flirty fiesta en The mint bliss. Elke cocktail is zorgvuldig uitgewerkt. Waar de inspiratie van het palet vandaan komt, een moodboard, voorbeelden waarbij de kleurencocktail is toegepast en tips over hoe jij het zelf kunt toepassen in je eigen interieur.

Wil je zelf aan de slag met kleur in je huis, maar je weet niet zo waar te beginnen? Een van de tips van Will Taylor is: haal bloemen in huis! Je kunt met bloemen gemakkelijk experimenteren met kleurencombinaties. Een simpele manier om te achterhalen welke kleuren jij mooi bij elkaar vindt passen. En een mooie bos bloemen in je huis is nooit verkeerd toch?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s