gemaakt door Linda Koopmans
Tekenen & schilderen

#100daysproject

gemaakt door Linda KoopmansVandaag start wereldwijd de vijfde editie van 100 Days Project. En ik heb besloten om mee te doen. Niet dat ik zo’n ster ben in dit soort uitdagingen. Neem mijn blog die ik al voor de zoveelste keer nieuw leven in blaas. En vorig jaar wilde ik 30 dagen lang gezichten tekenen. Ik ging voortvarend van start. Maar ik kwam uiteindelijk tot de helft, geloof ik.  Is dat erg? Welnee, het is hoogstens jammer.

Ooit zag ik een filmpje waarin Will Smith een presentatie gaf aan studenten. Hij gaf daarin aan dat je altijd weer over nieuw kunt beginnen. Maakt niet uit hoe vaak. Het is een resetknop waar je zelf de controle over hebt. Na het zien van dit filmpje was ik wat minder streng voor mezelf. Als het niet lukt, dan begin je gewoon weer overnieuw.

Maar goed, 100 dagen iets maken. Ik ben benieuwd wat het brengt. Sommige creatieven die mee doen zijn heel specifiek in wat ze gaan maken. 100 dagen bloemen of 100 dagen vogels. Ik heb het wat ruimer gelaten. 100 dagen aquarel en fineliner. Ik was al even bezig met deze materialen. En wil me hierin verder verdiepen. We gaan zien hoever ik kom. En anders begin ik de volgende keer gewoon weer overnieuw.

Je kunt hier meer lezen over het 100 dagen project. Het filmpje van Will Smith kan ik niet meer vinden. Ik vond wel dit filmpje. Met wijze woorden. En mocht je ook aan het begin staan van een groot project, kijk dan in ieder geval even de eerste 3 minuten.

Fijne dag!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s