#100DaysProject, Tekenen & schilderen

Update 100 Days Project

Vandaag is het dag 10 van het 100-dagen project. En tot nu toe gaat het me goed af.

Voor dit project heb ik een apart schetsboekje aangeschaft van Moleskine. In dit schetsboek zit speciaal aquarel papier, dat ik aan beide kanten benut. Want het liefst heb ik wel alle 100 tekeningen samen in dit boekje. Om later, en ook gaande weg, terug te kunnen kijken. Om de ontwikkeling te zien die ik doormaak. En vooral, omdat ik vaak achteraf mijn werk beter kan waarderen. Herken je dat misschien ook?

Dat je iets gemaakt hebt en denkt… mwaaahhh… ik weet het niet zo. Of misschien denk  je wel: nou dat ziet er echt niet uit. En toch… als je dan na een paar dagen of weken weer eens kijkt, dan kijk je er vaak toch weer net even anders naar. Je ziet nog dingen die beter kunnen? Dat zal vast, maar je ziet waarschijnlijk ook de stukjes in het geheel die wel heel erg mooi zijn. Probeer het maar eens.

Benieuwd naar wat ik tot nu toe heb gemaakt voor de 100 Days Project? Kijk dan hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s