#100DaysProject, Tekenen & schilderen

Mijn project, dus ik bepaal de spelregels!

Het is al weer even geleden dat ik een stukje schreef. Maar ik zat niet stil. Ik ben nog steeds bezig met het 100 dagen project. Er is een dag geweest waarop ik een tekenmoment heb gemist. De dag daarna stond ik voor de keuze, stoppen of de spelregels iets soepeler interpreteren. Ik heb voor het laatste gekozen en maakte de dag erop 2 tekeningen. Ik vind het voor mezelf belangrijker dat ik bezig blijf en vooral niet te streng ben voor mezelf. Want anders schiet het zijn doel voorbij. En daarnaast… het is mijn project, dus ik bepaal de spelregels!

Is makkelijker gezegd dan gedaan hoor, dat laatste. Mijn innerlijke criticus is maar moeilijk stil te krijgen. Maar ik blijf de tekeningen posten op Instagram en hier. Ook de tekeningen die ik niet goed vind. En dat zijn er toch best een aantal.

Verder ben ik ook aan een ander project begonnen, daarover later meer.

ps: Wil je de tekeningen tot nu toe zien? Kijk dan hier

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s